Press reviews

LESS TALK MORE ACTION (2018)
“Han conseguido alcanzar la perfección. […] La banda ha afinado aún más sus sorprendentes y maravillosos juegos vocales y ha sacado a la luz una docena de melodías impresionantes. Irresistibles. […] Tener a un grupo como este por ahí pululando, haciendo canciones como estas, cantando y tocando como ellos hacen es todo un lujo. Algo como para estar orgulloso de pertenecer a la raza humana.”
“The Lazy Lies són una banda que no sona com cap altra del seu entorn i que ha aconseguit com poques treure el màxim profit de gèneres tan exprimits a aquestes alçades com són el Mersey Beat, el Sunshine Pop o l’indie pop d’escola C-86. […] És impossible, els ho ben asseguro, resistir-se al riff de la inicial “Flower Garden” i a aquella línia vocal que sembla sortida d’un outtake de “Revolver”.”
Oriol Serra, Dancing With The Clown
“Interessantíssima novetat. Una música deliciosa, cançons que ens encanten, amb uns arranjaments molt diferents, totes elles amb aquest toc vintage. […] Hi trobareu violoncels, altres cançons més tranquil·les i ritmes que ens sorprenen i que també volíem compartir amb vosaltres”
Maite Sadurní, Geografia Humana, Catalunya Ràdio
“Doce estupendas canciones que enamoran al más pintado desde la primera escucha, y que nos deja clarísimo que Roger Gascon es uno de los músicos más lúcidos de nuestra música, que nada tiene que envidiar a Stuart Murdoch, por poner un ejemplo.”
Sergi Altadill, La Voz Telúrica

“Estem encantats amb el so, molt més contemporani i amb més arranjaments que mai. […] Segueixen captivats per aquest so seixanter, i sobretot seguim captivats nosaltres.”
Albert Miralles, Els Experts, iCat

“Una sorpresa local que ja coneixíem però que es confirma amb aquest disc […] amb una producció impecable.”
Jordi Beltran, El món a Rac1

“THE LAZY LIES” (2016)

“Una capacitat increïble de crear melodies, de descobrir paisatges, de dibuixar cançons dolces però a la vegada especialment intenses. […] Una petita joia.”
Lluís Gendrau, iCat.cat

“Han parit un dels debuts més frescos i refrescants que s’han escoltat a casa nostra en molt de temps.” “Sona com el millor disc que mai van arribar a gravar els Beatles.”
Oriol Serra, B-Magazine / Brubaker Cultura

“The hooks are strong, the beat won’t be denied, and the band has a kind of cohesiveness I rarely hear in current-day commercial music. If I could find The Lazy Lies on a jukebox, I’d be dropping in coins all night long.”
Ted Gioia, The Daily Beast, USA

“Un verdadero hallazgo. […] Suenan a gloria bendita ¿Cómo es que las televisiones y las radios de este país no nos achicharran con estos chicos, con The Lazy Lies?”
Pacopepe Gil, loff.it / ABC.es

“Montse Bernad y Roger Gascon son capaces de evocarnos a ese dúo impecable que eran Isobel Campbell y Stuart Murdoch en los inicios de Belle & Sebastian.”
Sergi Altadill, La Voz Telúrica

“Los nostálgicos de los sesenta están de suerte con este disco lleno de armonías vocales juguetonas resultado de la combinación de las voces extremadamente bien colocadas de Montse Bernad y Roger Gascon que se acompañan de líneas de bajo llenas de groove, riffs de guitarras eléctricas de doce cuerdas y un beat de Liverpool que apela a tus caderas sin piedad.”
Maria Fuster, Mondo Sonoro

“The Lazy Lies debutan con un álbum pop-rock sesentero fresco, ligero y pegadizo aunque para nada repetitivo, anodino o insustancial.” (4.3/5)
Maria del Mar Suárez, Indiescretos

“Un homenatge al pop dels seixanta.”
Jordi Beltran, El món a Rac1

“If the 1965 Kinks included a woman and lived in 2016 Barcelona. This year’s model for perfect little pop songs.”
George Wallace, blogger de música d’Estats Units

“Un còctel de pop, psicodèlia, garatge i power pop, servit amb mesura i presentat amb classe i distinció”.
Xavi Mercadé, Enderrock

Advertisements